Hallo en welkom.

Zoals je al zult vermoeden, mijn naam is Leo van Haastrecht.
Mijn hobbies: fotografie, auto- en motorsport, computers en internetracen.

 
Met mijn eerste camera, een kleinbeeld spiegelreflex, heb ik veel dia's en negatieven geproduceerd, de meesten van auto- en motorsport evenementen op het circuit in Zandvoort. Later kwamen er andere evenementen bij, zoals Rallycross in Valkenswaard, 24-uren van Spa, Autoraces in Zolder, 24-uren in Le Mans en enkele races op circuits in Engeland, waaronder de GP in Silverstone. De meeste van deze plaatjes zijn nog niet op de scanner geweest, er komen er regelmatig bij, ze zijn te vinden in het "foto archief"
 
Na een behoorlijk aantal jaren, ben ik in 1997 gestopt met het aktieve official gebeuren bij de OCA. De vrije tijd die ik toen had werd al snel gevuld met het bouwen en gebruiken van computers. Ook ben ik toen veel te vinden geweest op het internet. Vooral racesims, via internet, met name GPL en N2003, later rFactor en iRacing.
 
inmiddels ben ik, na een onderbreking van 12 jaar, weer aktief terug in de autosport, dit op aanraden van een goede oude collega van de OCA.
Nu als Sportcommissaris van de KNAF. Dit is een leuke afwisselende bezigheid in alle categoriƩn van de autosport.
 
Ook de fotografie heb ik weer opgepakt, begin 2010 na aanschaf van een Canon EOS 500D, en later een 7D,waarmee ik al weer aardig wat leuke plaatjes heb geschoten.
 

Wel fotografeer ik nu eigenlijk alles waarvan ik denk dat er een mooie plaat van te maken is. Natuurlijk zijn er onderwerpen die ik nog niet veel heb gefotografeerd, maar als rasechte amateur schroom ik niet die ook te proberen.